Locus > Publiekswerking > Podiumkunsten > Bonjour, public! >  Printvriendelijke versie van deze pagina
Bonjour, public! – Praktijkgids voor publiekscommunicatie in de podiumsector
Bonjour, public! – Praktijkgids voor publiekscommunicatie in de podiumsector  
'Bonjour, public!' is een parcours rond publiekscommunicatie, vertrekkende vanuit het podiumgebeuren. LOCUS, CultuurNet Vlaanderen en VTi engageerden hiervoor een aantal toonaangevende communicatie-experts. Deze doorliepen in 2011 met een beperkte groep de verschillende stappen van een geslaagd communicatietraject. Het doelpubliek: de communicatieverantwoordelijken van de brede podiumsector. We bundelen nu alle inzichten in een digitale publicatie (zie lager).

En beste collega, we zijn fier op deze leidraad, ook omdat ze alle aspecten van het communicatieproces stevig documenteert. U leest dus niet alleen hoe een goede tekst tot stand komt of hoe een sterk beeld eruit ziet. U ontdekt eerst de basis: wat is de visie van uw organisatie, welke missie puurt ze eruit en welke strategische doelstellingen hangt men eraan op? En wat betekent dit alles dan voor de communicatieaanpak? Pas na deze cruciale vragen komen de operationele aspecten aan bod.

We hopen dat ‘Bonjour, public!’ u inspireert en prikkelt en kijken alvast uit naar uw communicatiemateriaal van seizoen 2012-2013!

De collega’s die de verschillende sessies nog willen meemaken, kunnen dat: LOCUS en CultuurNet Vlaanderen starten dit najaar met een gelijkaardig traject dat vertrekt vanuit een andere invalshoek, die van het lokale cultuurbeleid. Communicatiemedewerkers van bibliotheken, cultuurbeleidscoördinatoren en cultuur- en gemeenschapscentra schuiven dan opnieuw rond tafel. U leest er spoedig meer over in onze nieuwsbrief FOCUS.

Vragen, opmerkingen en suggesties bezorgt u aan david.vandecauter@locusnet.be
Adobe Portable Document Format Bonjour, public! - Praktijkgids voor publiekscommunicatie in de podiumsector
Auteur: David Vande Cauter Publicatiedatum: 30-MAR-2012 02:27 PM
Vragen of Opmerkingen?
Pagina Versturen?